Bedrijfs- & Teamuitjes

4 Escape Rooms en 2 VR Escape Rooms voor 27 personen gelijktijdig
Virtual Reality Arcade voor 22 personen gelijktijdig

De Escape Rooms van Escape Centrum Limburg zijn een spannend, uitdagend en leerzaam reallife spel voor collega’s tijdens een personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit. Een Escape Room is dé ideale manier om samenwerking letterlijk te beleven en is daarom bijzonder geschikt als teambuilding! Op een speelse manier kom je in een kort tijdsbestek jezelf en je collega’s tegen en daar valt veel van te leren! Net als in het bedrijfsleven is er in de Escape Room duidelijk sprake van een gemeenschappelijk doel en dien je samen te werken om dat doel te bereiken binnen een deadline. Communicatie, samenwerking maar ook plezier is waar het hier om draaitDe Escape Rooms van Escape Centrum Limburg zijn een spannend, uitdagend en leerzaam reallife spel voor collega’s tijdens een personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit. Een Escape Room is dé ideale manier om samenwerking letterlijk te beleven en is daarom bijzonder geschikt als teambuilding! Op een speelse manier kom je in een kort tijdsbestek jezelf en je collega’s tegen en daar valt veel van te leren! Net als in het bedrijfsleven is er in de Escape Room duidelijk sprake van een gemeenschappelijk doel en dien je samen te werken om dat doel te bereiken binnen een deadline. Communicatie, samenwerking maar ook plezier is waar het hier om draait! 

Met 4 Escape Rooms kunnen er per uur 23 personen tegelijkertijd spelen. Neem je daar nog een VR Escape Room bij dan kunnen er 27 personen gelijktijdig spelen. Tevens hebben wij een Virtual Reality Arcade met plek voor 22 personen tegelijkertijd. Ben je met een grotere groep? Dan is het zeker geen straf om even te ‘wachten’ in onze grote ontvangstruimte. Neem plaats aan de bar (1 gratis consumptie voor elke deelnemer inbegrepen bij de prijs) of speel gratis op onze flipperkasten, dartboard, tafelvoetbal of arcadekast. Escape Centrum Limburg bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de Markt dus wil je na afloop nog een hapje eten of een drankje doen, dan is dit perfect te combineren.
Een VR Experience kan niet gelijktijdig met een VR Escape Room.

Bel (+31-613537112) of mail ons (info@escapecentrumlimburg.nl) voor meer informatie. Grotere groepen kunnen wij een aantrekkelijke korting aanbieden.