VR Escape Rooms

escape-the-lost-pyramid

Escape The Lost Pyramid

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier was op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. Deze Escape Room speel je volledig in Virtual Reality, met 2 of 4 spelers.

(Niveau: Easy)

BMG_Keyart_Horizontal_highres_notext-scaled

Beyond Medusa's Gate

Griekenland 445 B.C., ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn … Je wordt teruggestuurd naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat … Deze Escape Room speel je volledig in Virtual Reality, met 2 of 4 spelers.
(Niveau: Medium)

prince-of-persia

Prince of Persia: Dagger of Time

Prince of Persia, The Dagger of Time. Werk samen om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Kaileena, The Empress of Time roept de spelers op om haar te helpen en de slechte plannenvan Magi te dwarsbomen. Magi wil namelijk een leger van Zand Monsters creëren door het zand in de Zandloper des Tijds te herstellen. ‘Prince of Persia, The Dagger of Time speel je met 2, 3 of 4 personen.
(Niveau: Hard)