Escape Rooms


Helstraat 666

De studeerkamer van Pastoor Jean. Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht men. Welk geheim probeert hij angstvallig geheim te houden? Weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken?
(Niveau: Easy)


The Haunted Office

The Haunted Office is een Break In Room. Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren ’80 plaatsvonden? Lukt het jou om het het prototype te vinden en uit te schakelen?
(Niveau: Medium)


The Lost Wizard

Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van Magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de 4e Dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. Lukt het jou en je team om hem te redden?
(Niveau: Hard)


Face Down

De meest succesvolle bende ter wereld weet telkens uit de handen van politie en justitie te blijven. Maar nu hebben ze een spoor achtergelaten, weet jij een einde aan hun lugubere praktijken te
brengen?
(Niveau: Medium)

Escape Centrum Limburg

Sinds 2016 biedt Escape Centrum Limburg  verschillende Escape Rooms aan. Ontsnap in 60 zenuwslopende minuten uit de kamer door de puzzels en raadsels op te lossen. Momenteel worden er 4 verschillende kamers aangeboden, Helstraat 666, The Haunted Office, The Lost Wizard en Face Down.